Denise Diaconeasa

Denise este Asociat in cadrul firmei si membra a Grupului de Practica Litigii precum si a Grupului de Practica Drept Societar.

Experienta sa acopera ariile de drept civil, comercial si societar precum si procedura arbitrala. Denise reprezinta clientii in fata instantelor, in procese de drept civil, comercial si administrativ, acordand asistenta juridica si pe probleme de insolventa, executare silita si contencios administrativ.

De curand, Denise a preluat si o mare parte a proiectelor din cadrul sub-domeniului de practica Dreptul Muncii, oferind clientilor asistenta juridica permanenta in domeniul relatiilor de munca, fiind implicata in proiecte de restructurare de personal, transfer de intreprindere, prin intocmirea documentatiei necesare fiecarui proiect, prin asistarea clientilor in timpul negocierilor si monitorizarea tuturor aspectelor post-achizitie in materia relatiilor de munca.

Denise este absolventa a Facultatii de Drept, precum si a programului de masterat Cariera Judiciara, in cadrul Universitatii Bucuresti si este membra a Baroului Bucuresti.

Denise vorbeste fluent limbile romana si engleza