DESPRE NOI

Pachiu si Asociatii este o firma de avocatura infiintata in urma cu 15 ani de catre Laurentiu Pachiu, unul dintre primii avocati de business din Romania. Pachiu si Asociatii a evoluat rapid, devenind una dintre cele mai renumite si respectate firme de avocatura la nivel local, in principal datorita capacitatii de a oferi solutii prompte, eficiente si personalizate cu privire la aspectele legale si provocarile cu care atat societatile active pe piata interna dar si si cele externe se confrunta in Romania.       

Pachiu si Asociatii se bazeaza pe o echipa solida de avocati experimentati si motivati, absolventi ai unor universitati de top din Romania sau din strainatate. Echipa este alcatuita din 10 avocati si 5 parteneri, fiecare coordonand cate un departament si un grup de practica din cadrul firmei. Toti avocatii nostri detin cunostinte solide de limba engleza, iar unii dintre acestia vorbesc fluent limba germana, italiana si spaniola. Avand o experienta indelungata in consilierea investitorilor din Austria si Germania, am reusit de-a lungul anilor sa dezvoltam si sa consolidam in cadrul firmei noastre un departament specializat pe consultanta juridica in limba germana.  

Sediul Pachiu si Asociatii se afla in centrul Bucurestiului si acopera activitatea firmei pe intreg teritoriul Romaniei, fie in mod direct, fie prin case de avocatura partenere, avand in vedere standardele de eficienta, resursele de timp si costurile implicate.