DESPRE NOI

Pachiu si Asociatii este o firma de avocatura infiintata in 1998 de catre Laurentiu Pachiu, unul dintre primii avocati de business din Romania. Pachiu si Asociatii a evoluat rapid, devenind una dintre cele mai respectate firme de avocatura la nivel local, in principal datorita capacitatii de a oferi solutii prompte, eficiente si personalizate cu privire la aspectele legale si provocarile cu care atat societatile active pe piata interna dar si si cele externe se confrunta in Romania.       

Pachiu si Asociatii se bazeaza pe o echipa solida de avocati experimentati si motivati, absolventi ai unor universitati de top din Romania sau din strainatate. Toti avocatii nostri detin cunostinte solide de limba engleza, iar unii dintre acestia vorbesc fluent limba germana, italiana si franceza. Avand o experienta indelungata in consilierea investitorilor din Austria si Germania, am reusit de-a lungul anilor sa dezvoltam si sa consolidam in cadrul firmei noastre un departament specializat pe consultanta juridica in limba germana.  

Suntem mandri de a fi asistat tranzactii cu valoare agregata a proiectelor de mai multe miliarde de euro. Prin reteaua noastra de contacte si parteneri suntem implicate constant in tranzactii transfrontaliere.